Tuesday, December 29, 2009

Happy new year!!


Happy new year to all my friends that know me or not.
sorry guys!!coz A.P,Y Clothing semenjak dua menjak ni agak slow pergerakan nya
ini disebabkan tuannya terlalu bz.
huhu..
tapi apy akan cube updatekan baju2 baru and try to print new design
don't worry k
so new year ni kita kuakan azam baru,matlamat baru, suma baru ok
happy new year sume!!!

Saturday, November 28, 2009

selamat hari raya aidiladha

apy mahu ucapkan selamat hari raya aidiladha
to all a.py clothing members, family and people who know me.
nyum2 sup lembu!!hehe


Thursday, September 17, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri



Apy want to wish all members Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Maaf Zahir dan Batin..
hope y'll forgive me all my mistake that i've done
and also want to wish all dude or girl that know me..!!
Selamat Hari Raya to all muslim in this earth or other planet..haha

Friday, June 12, 2009

Sorry

always blame me in situation
but i'm alway be patient
always mad with me
i'm getting silent
what should i do?
blame with myself?
there no between right or wrong
i should give you what do you want
but i'm trying
it's so hard to get it
but i'm trying again
how matter it's hard
but i will do this for you
please don't hate me
i know what do you feels in your heart
maybe that's my fault
i'm sorry
and sorry


by apy to some one

Tuesday, May 5, 2009

seketika


mencari-cari yang dicapai
tidak dapat
berlari-lari berkejaran
tidak dapat
hanya diri sahaja yang tahu
kebolehan apa yang mampu
paksaan tidak mencari kepuasan
tanpa mengenali diri tiada tujuan
mencari kebebasan tetapi diikat
mencari keseronokan hanya sementara
diri ini hanya seketika

by apy

Sunday, April 26, 2009

Gig White Black White


Semalam, aku pegi gig red,black, white..
ktorg sebelah booth dengan freako..
aku yang mintak act..
haha..
smlm tempat booth bapak giler panas..
rse duk situ mcm org dah leh makan badan aku..
macam kenny rogers aku haa..
semalam ada la juga sale tee..
rugi siapa x pergi kat gig ni..
tu la lain kali pergi la gig ini..
adoii...
jangan nak tunggu band best je baru nak datang gig..
support la semua band.adoiyai..
Freako!!
if ada gig lagi..ajak bere-bere clothing k..kami on je..
isnin aku exam pulak..Law n Contract. Slamber aje aku xbaca lagi..Pening2..WTF!!

Thursday, April 23, 2009


MARI LAH DATANG BERAMAI-RAMAI..
AKU ADA KAT SANA..
JAGA BOOTH..
HOHO

Tuesday, March 31, 2009

Disebalik


disebalik??
ape yang die disebalik erk??
karya aku ni..
huhu..
karya aku ni d maksud nya tersendiri..

di sebalik tu ada benda
but we can't saw anything..
so futuristic..
but we can change it..
"disebalik"

Friday, March 27, 2009

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...