Sunday, April 26, 2009

Gig White Black White


Semalam, aku pegi gig red,black, white..
ktorg sebelah booth dengan freako..
aku yang mintak act..
haha..
smlm tempat booth bapak giler panas..
rse duk situ mcm org dah leh makan badan aku..
macam kenny rogers aku haa..
semalam ada la juga sale tee..
rugi siapa x pergi kat gig ni..
tu la lain kali pergi la gig ini..
adoii...
jangan nak tunggu band best je baru nak datang gig..
support la semua band.adoiyai..
Freako!!
if ada gig lagi..ajak bere-bere clothing k..kami on je..
isnin aku exam pulak..Law n Contract. Slamber aje aku xbaca lagi..Pening2..WTF!!

Thursday, April 23, 2009


MARI LAH DATANG BERAMAI-RAMAI..
AKU ADA KAT SANA..
JAGA BOOTH..
HOHO
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...